Svatba venku? Pojďme s dětmi i ven!

Rozhodli jste se pro venkovní svatbu a plánujete si svou svatební party užít na vlastní zahradě, v zámecké zahradě, nebo snad vlastní zámecké zahradě? Jsme vybaveni tak, abychom zabavili děti nejen v interiéru, ale také ve venkovních otevřených prostorách.

Co budeme s dětmi dělat?
Pro děti napříč jejich věkovým spektrem nachystáme nejrůznější hry a aktivity: Přivezeme kroket či pétanque, vyhlásíme turnaj v líném tenise a chtivým sportovcům připravíme fotbalové branky pro jejich velký zápas. Děti u nás najdou hromadu hraček na pískoviště, slečny naučíme skákat „přes gumu“ tak, jako jsme v dětství skákaly my, nebo společně pokreslíme veškerý dostupný asfalt barevnými křídami.

Pokud možnosti prostor dovolí, rádi děti překvapíme tématickou aktivní hrou (bojovkou) plnou zábavných úkolů. Pro děti obvykle nepřipravujeme soutěže, spíše zábavné úkoly v několika úrovních, dle věku dětí, které se budou chtít do hry zapojit. Výsledkem nebývá odměna, ale zážitek ze hry a zábava.

Pro koho je koutek určen?
Stejně jako ve vnitřním dětském koutku i při venkovní realizaci jsme připraveni nachystat aktivity pro „individuální hráče“ i činnosti skupinové. Naším cílem je, aby si děti svou přítomnost na svatbě užily, měly možnost si hrát i odpočívat a v rámci koutku našly usměvavé pečovatelky, jež se jim budou naplno věnovat.

A co počasí?
Pro všechny případy je třeba počítat též s „mokrou variantou“ a mít připravený záložní plán. V případě, že by bylo příliš chladno, deštivo, nebo naopak příliš horko, naše aktivity bychom přizpůsobili možnostem a přesunuli do interiéru.

Co budeme pro naši práci potřebovat od vás?
Součástí naší realizace bude jistě i výtvarná dílna, budeme tedy potřebovat stoly a židle pro děti. Malý „dětský“ nábytek zajistíme my.
Jelikož budeme venku, budeme si přát stanový, nebo jiný přístřešek, který naše svěřence ochrání před přímým sluníčkem, nebo prvními kapkami deště. Tam pravděpodobně otevřeme pro děti výtvarnou dílnu, kde budeme vyrábět a tvořit, nebo zde umístíme odpočinkovou zónu s nafukovací matrací, barevnými polštářky a knížkami a časopisy. Nemáte-li možnost, pronájem stanu můžeme zajistit my.

Na závěr…
I venkovní dětský koutek je velmi flexibilní a rozsah připravených aktivit závisí na možnostech konkrétního místa i finančním rozpočtu našeho klienta. Budeme tedy velice rádi, pokud se s námi spojíte, rádi připravíme nabídku přímo pro Vás. A zahradní svatební slavnost může začít!

Previous
Previous

Zábava a kultura 2 v 1?

Next
Next

Prkna, která znamenají dětský svět