Mňau nebo meau? Mluvíme i cizími jazyky!

Plánujete oslavu, svatbu, nebo jinou akci a pozvali jste též zahraniční hosty s dětmi? Pak budou jazykovou bariéru řešit spíše dospělí. Na základě našich zkušeností víme, že děti obyčejně „tlumočníka“ nepotřebují, dokáží se mezi sebou domluvit přirozeně, intuitivně. Pro nás je však jejich pohodlí prioritou. Též možnost bezbariérové komunikace s jejich rodiči je velmi důležitá.

Právě pro Vámi plánovanou akci tak zajistíme patřičně jazykově vybavené pečovatelky, které si budou s dětmi i jejich rodiči rozumět. Jazykové možnosti jsou prakticky neomezené. Přijedou vaši hosté z Norska? Z Finska? Nebo z Maďarska? My si poradíme!

Rodnému jazyku dětí i jejich kulturním zvyklostem přizpůsobíme i naše aktivity a vždy plně respektujeme Vaše zadání. Přivezeme cizojazyčné knížky a časopisy, společenské hry, které budou pro děti blízké, ale především nabídneme možnost komunikace bez bariér při garanci našich profesionálních služeb.

Vašim hostům můžeme navíc nabídnout možnost individuální večerní či noční péče o děti přímo v hotelovém pokoji nebo v domácím prostředí tak, aby zábava rodičů mohla pokračovat i po uzavření našeho dětského koutku. Naše pečovatelky se postarají o komfort dětí, jejich večerní hygienu, uložení ke spánku a neustálý bdělý dohled až do příchodu jejich rodičů z akce.

Budeme Vám, Vašim zahraničním hostům i jejich dětem rádi k dispozici. Pro více informací budeme potěšeni, pokud se s námi spojíte a společně vymyslíme optimální variantu péče přímo pro Vás!

Next
Next

Zábava a kultura 2 v 1?